021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

 • Bariera auto

  BARIERE ACCES AUTO

  • Bariere pentru accesul autovehiculelor in parcari sau zone special limitate, cu deschiderea bratului intre 2 si 7m.
  • Bariere electromecanice pentru restrictionare acces autovehicole, pentru mediul industrial sau rezidential, cu lungimea bratului cuprinsa intre 3,5 – 7m.
 • Buton CA2ButonCA1

  BUTOANE

  Butoane de iesire – se foloseste ca buton de iesire pentru sistemele de control acces.

  Butoanele de urgenta – se instaleaza in interiorul spatiului controlat si poate fi folosit in momentele in care sistemele de control acces nu mai sunt alimentate, sau intampina probleme tehnice. Butoanele se instaleaza obligatoriu la fiecare usa controlata.

 • CENTRALA DE CONTROL ACCESCENTRALA DE CONTROL ACCES

  CENTRALA DE CONTROL ACCES

  Centrala de control acces (sau controller) este echipamentul central la care se conecteaza toate echipamentele din teren (cititoare de cartele, butoane, electromagneti sau zavoare/incuietori electromagnetice, module de extensie, tastaturi, sirene etc.).
  Tot controllerul este echipamentul care gestioneaza informatiile provenite de la cititoare (de proximitate, biometrice, de coduri de bare etc.) si comanda elementele de blocare mecanica (electromagneti, zavoare/incuietori electromagnetice, turnicheti, porti etc.).

 • CITITOARE BIOMETRICE

  CITITOARE BIOMETRICE

  Cititoare biometrice – (amprenta, geometria mainii, recunoasterea fetei, recunoasterea irisului etc.) – recunosc caracteristicile biologice unice ale utilizatorilor. Nevoia de a instala cititoare biometric apare in general la obiectivele care necesita un grad ridicat de securitate.

 • CITITOARE DE CARTELE DE PROXIMITATECITITOARE DE CARTELE DE PROXIMITATE

  CITITOARE DE CARTELE DE PROXIMITATE

  Sunt cele mai folosite cititoare de acces folosite in acest moment. Cititorul de proximitate are in componenta sa o antena si o unitate de control care transforma semnalele primite de la cartela de proximitate in protocolul specific de comunicatie.

 • electromagnet2electromagnet1

  ELECTROMAGNETI

  Electromagneti – sunt incuietori de tip “fail safe” care au nevoie de alimentare pentru a produce campul electromagnetic si a bloca usa.

 • Turnichet2Turnichet1

  TURNICHETI

  Turnichetii – asigura blocarea mecanica a cailor de acces.