021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

 • Camera Ascunsa_1

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE ASCUNSE

  Datorita dimensiunilor foarte mici, camerele pot fi ascunse in orice. De obicei sunt ascunse in detectoare de fum, detectoare de miscare, tablouri, ceasuri, radio carti. Camera de supraveghere ascunsa este de acelasi tip cu cele de interor.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOXCAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX

  Sunt instalate in interioul locatiei, dar si in exterior. Camerele de supraveghere video de tip BOX pentru interior sunt concepute sa functioneaza in spatiile inchise (case, hoteluri, birouri).

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOMECAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME

  Sunt foarte populare in spatii de birouri si cazinouri datorita design-ului foarte discret al acestor camere de supraveghere video. Camerele de supraveghere video dome sunt de interior si exterior, antivandal, cu sau fara iluminator in infrarosu, cu obiectiv fix sau varifocal.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE IRCAMERE DE SUPRAVEGHERE IR

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE IR

  Aceste camere pot fi de diferite tipuri, dar toate au un punct comun – ledurile infrarosu. Ledurile fac posibila vizionarea pe timp de noapte a imaginilor pe care ochiul omenesc nu le poate distinge.
  Distanta pe care o camera de supraveghere cu infrarosu o acopera este data de numarul de leduri cu infrarosu. Pe timpul zilei aceste camere ofera imagini color, iar la atingerea unui anumit nivel scazut de luminozitate ledurile IR intra singure in functiune oferind imagini alb negru. Odata cu cresterea luminozitatii ledurile IR se inchid singure camera de supraveghere oferind din nou imagini color.

 • inregistrator video digitalinregistrator video digital

  INREGISTRATOR VIDEO DIGITAL (DVR)

  Inregistratorul video digital (DVR) este echipamentul la care se conecteaza toate camerele video dintr-un sistem, care asigura inregistrarea imaginilor pe hard discuri, reda imaginile in timp real pe unul sau mai multe monitoare (in functie de tipul DVR-ului) si poate monitoriza anumite tipuri de evenimente (de exemplu detectia de miscare).