021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

 • Post exterior

  POST EXTERIOR

  Se instalează în imediata apropiere a uşii principale de acces spre imobil sau în exteriorul proprietăţii la mică distanţă de poarta pietonală. Prin intermediul postului de exterior se crează comunicarea audio (audio-video) cu persoana ce solicită accesul spre proprietatea dumneavoastră. Aceste panouri de exterior pot fi de tip îngropat sau aplicat, prevazute cu unul sau mai multe butoane de acces pentru una sau mai multe familii ce locuiesc în acelaş imobil, opţional putând avea tastatură sau cititor de cartelă pentru deschiderea porţii.

 • POST INTERIORPOST INTERIOR

  POST INTERIOR

  Se instalează în funcţie de opţiunile beneficiarului. Crează comunicarea (audio-video) cu persoana din exteriorul clădirii. Poate fi de tip mobil sau fix (staţionar), model pentru fixarea pe perete, pentru birou, etc.
  Poate comunica numai cu postul exterior sau şi cu alte posturi interioare conectate în acelaş sistem (intercomunicaţie). Este prevăzut cu buton de acţionare a yalei electromagnetice (pentru deschiderea porţii sau a uşii de acces). Posturile de interior pot fi clasice cu buoane de comanda sau intr-un design modern cu ecran tip touch-screen.

 • Sursa1

  SURSA DE ALIMENTARE

  Reprezintă partea principală de energie a sistemului, aceasta/acestea alimentând postul extern şi postul intern, inclusiv dispozitivul de deblocare a uşii.

 • Substituent

  YALA ELECTROMAGNETICA

  Yala electromagnetică/zăvor electromagnetic/ dispozitiv de blocare şi deblocare -se instalează la poartă sau uşa principală de acces spre imobilul beneficiarului pentru acţionarea deschiderii acesteia de la postul de interior. Aceasta poate fi de tip îngropat sau aplicat.