021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

 • ACUMULATORI SI SURSE ALIMENTARE

  ACUMULATORI SI SURSE ALIMENTARE

  Acumulatori si surse alimentare mentin sistemul in functiune pe o perioada determinata de timp, dupa caderea tensiunii;

 • Bariere IR_efractie

  BARIERA INFRAROSU

  Bariera infrarosu – se instaleaza de obicei in exteriorul obiectivului care trebuie supravegheat astfel incat orice tentativa de patrundere in interiorul obiectivului sa fie detectata. Barierele infrarosu pot fi montate in seturi de 2, 3 sau 4 pentru a forma o plasa de detectie infrarosu.

 • BUTON DE PANICA/PEDALA DE PANICABUTON DE PANICA/PEDALA DE PANICA

  BUTON DE PANICA/PEDALA DE PANICA

  Buton de panica / Pedala de panica – activeaza alarma in momentul in care sunt apasate. De obicei, se amplaseaza disimulate astfel incat persoana care actioneaza aceste elemente sa nu faca miscari bruste si vizibile.

 • centrala efractie

  Centrala antiefractie

  Centrala de efractiePanoul de control si comanda (centrala antiefractie): este creierul sistemului dumneavoastra de securitate. Acest panou inteligent determina starea detectoarelor, senzorior si contactelor conectate la el. Mai mult, panoul poate activa diverse contacte in vederea declansarii sirenelor, aprinderii luminilor sau controlului altor echipamente din locuinta (aer conditionat, etc).
  Panoul de control este prevazut cu transformator de alimetare a sistemului de securitate si cu baterie de rezerva in cazul in care tensiunea de alimentare este intrerupta (accidental sau intentionat).
  Unele panouri sunt prevazute cu asa numitul comunicator circuit care permite conectarea panoului de alarama la liniile telefonice, in vederea anuntarii la distanta a alarmelor.

 • CONTACT MAGNETICCONTACT MAGNETIC

  CONTACT MAGNETIC

  Contact magnetic – folosite pentru protejarea usilor si a ferestrelor, fiind instalate in punctele de acces vulnerabile;

 • DETECTOARE DE MISCARE/PREZENTADETECTOARE DE MISCARE/PREZENTA

  DETECTOARE DE MISCARE/PREZENTA

  Detectoare de miscare/prezenta – pentru interior si exterior, cu posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie cu imunitate la animale sau perturbatii electromagnetice.

 • Detector de soc VibroDETECTOARE DE SOC/VIBRATII

  DETECTOARE DE SOC/VIBRATII

  Detectoare de soc/vibratii – cu sensibilitate de detectie reglabila, destinate incintelor gen tezaur sau camere speciale;

 • DETECTOARE MWDETECTOARE MW

  DETECTOARE MW

  Detectoare MW -Detector in dubla tehnologie, functia antimasking cu iesire de releu independenta, imunitate PET (15-25kg), sensibilitate reglabila atat pentru PIR cat si pentru detectorul in microunde, imunitate mare la alarme false, recomandat pentru aplicatii pretentioase.

 • DETECTORI DE GEAM SPARTDETECTORI DE GEAM SPART

  DETECTORI DE GEAM SPART

  Detectori de geam spart – sesizeaza spargerea unui geam cu ajutorul unui microfon incorporat, care monitorizeaza banda de frecventa specifica zgomotului de geam spart.

 • Modul_comunicatie3Modul_comunicatie

  MODULE DE COMUNICATIE

  Module de comunicatie  la distanta (apelator telefonic, comunicator GPRS, etc) – prin intermediul acestor echipamente alarmele sunt transmise la un dispecerat de monitorizare sau pe telefonul mobil;

 • MODULE DIVERSE2MODULE DIVERSE

  MODULE DIVERSE

  Module diverse (tastaturi suplimentare, module extensii de zone cu sau fara fir, module pentru telecomanda, module comenzi diverse catre alte echipamente – mecanisme de deschidere porti/usi de garaj, etc.

 • SirenaSIRENE DE INTERIOR SAU DE EXTERIOR

  SIRENE DE INTERIOR SAU DE EXTERIOR

  Sirene, de interior sau de exterior–  Sunt dispozitive acustice si in unele cazuri optice. Dispozitivele optice de alarmare se utilizează, în general, ca suplimentare a celor acustice. Ca dispozitive acustice pot fi utilizate sonerii, hupe, difuzoare etc.
  Echipamente de avertizare se folosesc pentru alarmarea ocupantilor locului supravegheat.