021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

Despre Noi

Aspect Tehnic Grup S.R.L. este o companie puternica, cu un personal capabil, responsabil si pasionat de ceea ce facem. Muncim mult pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale partenerilor nostri, suntem competenti si ne respectam toate angajamentele.

Aspect Tehnic Grup S.R.L. este specializata in domeniul sistemelor de detectie incendiu si in avertizarea impotriva acestora, in domeniul automatizarilor complete a acestor sisteme (actionari), in domeniul sistemelor de control al accesului, supraveghere video, sisteme de alarmare impotriva efractie, sonorizare si adresare publica, interfonie, videointerfonie, automatizari motoare, bariere, turnicheti, sisteme degivrare.
Oferim solutii complete si corecte, adaptate la nevoile partenerilor nostri in domeniul instalatiilor (electrice, voce/date), de asemenea asiguram toate activitatile  pentru obtinere de autorizatie ISU.
Folosim produse certificate CE, respectam indicatiile producatorilor, respectam normativele in vigoare, nu facem abateri de la calitate in favoarea echipamentelor neperformante, care nu au certificare de garantie, nu au manuale in limba romana, care nu corespund normelor CE. Obiectivul nostru este acela de a avea parteneri multumiti si care sa beneficieze de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Executam proiectele dupa planurile partenerilor nostri, le optimizam costurile, unde este cazul atragem atentia asupra corectitudinii cu care a fost realizat acest proiect.

Obtinere Autorizatie ISU

Asgrup asigura toate activitatile necesare pentru obtinere de autorizatie ISU.

Proiectam si executam sisteme noi (detectie incendiu etc.), le modificam pe cele existente, acolo unde nu au fost instalate corespunzator, unde nu au fost efectuate calcule energetice, unde nu s-a tinut cont de specificatia producatorului, de normativele in vigoare in tara noastra, adaugam echipamentele necesare pentru buna functionare a acestor sisteme.

Asgrup este firma specializata in sistemele de detectie incendiu si obtinere autorizatie ISU.