021.255.05.68
0722 330 905

Sos. Vergului

nr. 18, et. 2

Lun-Vin: 8:30-17:00

 • ACCESORII CCTVACCESORII CCTV

  ACCESORII CCTV

  Acesoriile CCTV sunt echipamentele aditionale in general pasive ale sistemului de supraveghere: mufe video balun, conectori bnc, cablu utp, ftp stp, fibra optica cablu coaxial, dar si echipamente active ale sistemului de supraveghere cum ar fii video balun activ sau amplificatoare de semnal pentru distante mari.

 • CAMERA VIDEO AUTO

  CAMERA VIDEO AUTO

  Dispozitivul poate fi folosit pentru a inregistra anumite momente care va pot surprinde cand va aflati in trafic. Cu ajutorul ei puteti surprinde situatiile de agresiune in trafic, amenintari si alte cazuri de violenta. Inregistrarile video din perspectiva conducatorului auto pot fi folosite la solutionarea dosarelor de la firmele de asigurari auto. In plus, va puteti monitoriza autoturismul personal lasat in parcare.

 • Camera Ascunsa_1

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE ASCUNSE

  Datorita dimensiunilor foarte mici, camerele pot fi ascunse in orice. De obicei sunt ascunse in detectoare de fum, detectoare de miscare, tablouri, ceasuri, radio carti. Camera de supraveghere ascunsa este de acelasi tip cu cele de interor.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOXCAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX

  Sunt instalate in interioul locatiei, dar si in exterior. Camerele de supraveghere video de tip BOX pentru interior sunt concepute sa functioneaza in spatiile inchise (case, hoteluri, birouri).

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX IP

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE TIP BOX IP

  Sunt instalate in interioul locatiei, dar si in exterior.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOMECAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME

  Sunt foarte populare in spatii de birouri si cazinouri datorita design-ului foarte discret al acestor camere de supraveghere video. Camerele de supraveghere video dome sunt de interior si exterior, antivandal, cu sau fara iluminator in infrarosu, cu obiectiv fix sau varifocal.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME IP

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE DOME IP

  Sunt foarte populare in spatii de birouri si cazinouri datorita design-ului foarte discret al acestor camere de supraveghere video.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE IRCAMERE DE SUPRAVEGHERE IR

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE IR

  Aceste camere pot fi de diferite tipuri, dar toate au un punct comun – ledurile infrarosu. Ledurile fac posibila vizionarea pe timp de noapte a imaginilor pe care ochiul omenesc nu le poate distinge.
  Distanta pe care o camera de supraveghere cu infrarosu o acopera este data de numarul de leduri cu infrarosu. Pe timpul zilei aceste camere ofera imagini color, iar la atingerea unui anumit nivel scazut de luminozitate ledurile IR intra singure in functiune oferind imagini alb negru. Odata cu cresterea luminozitatii ledurile IR se inchid singure camera de supraveghere oferind din nou imagini color.

 • CAMERE DE SUPRAVEGHERE SPEED DOME IPCAMERE DE SUPRAVEGHERE SPEED DOME IP

  CAMERE DE SUPRAVEGHERE SPEED DOME IP

  Camerele video “speed dome” (sau PTZ de la Pan/Tilt/Zoom) sunt camere video cu zoom / transfocator motorizat, care pot supraveghea cu succes parcari, perimetre intinse ca suprafata.